Deel dit artikel:

Online (ver)kopen van fiets en accessoires via Velomundo

De zoektocht om een geschikte fiets aan te schaffen begint meestal via het internet, maar soms vind je net niet datgene wat je zocht. Het fietsgespecialiseerde online zoekertjesplatform ?Velomundo? komt hierin ter hulp.

Door je zoekcriteria, soort, merk, type, … op velomundo.be in te vullen gaat Velomundo binnen het aanbod op zoek naar datgene wat jij vraagt. Op die manier krijgt je als bezoeker meteen en in één oogopslag alles wat binnen je zoekopdracht in aanmerking kan komen.

Niet enkel kopen maar het eigen, nog degelijk materiaal verkopen kan eveneens via dezelfde Velomundo-website. Heel simpel door het invullen van een zoekertje kan iedere particulier GRATIS zijn tweedehands tweewieler, fietsmateriaal, accessoire of ander fietsgelinkt product aan het reeds bestaande aanbod toevoegen. Vanaf het plaatsen gebeurt alles automatisch en is het spannend afwachten welke reactie men krijgt.

Het te koop aangeboden materiaal kan eveneens in een veilingmodule met startprijs geplaatst worden. Ook fietsvakhandelaars kunnen van dit Velomundo online platform gebruikmaken om zo hun potentiële horizonten te verruimen. Velomundo is de nieuwe online marktplaats waar elke fietsfanaat, particulier of professioneel, doelgericht een aanbod van fietsen, onderdelen, accessoires, etc. kan ontdekken.