Deel dit artikel:

Nu al record voor Velofollies

Iedereen heeft momenteel dan wel de mond vol van Bikemotion Benelux in Utrecht, er is ook goed nieuws te melden over Velofollies 2011. De fietsbeurs in Kortrijk telt immers nu al een recordaantal standhouders.


Het recordaantal standhouders zal naar alle waarschijnlijkheid ook een recordaantal bezoekers trekken. (foto velofollies)
De 5de editie van Velofollies, die van 21 tot en met 23 januari volgend jaar gehouden wordt in Kortrijk, telt ruim drie maanden voor het evenement nu al een record aantal standhouders. Zo zijn de hallen 1 en 2 van Kortrijk Xpo al compleet volzet en is de laatst beschikbare hal drie nog maar voor de helft meer vrij, aldus organisator Pieter Desmet.

Wat vijf jaar geleden begon als een evenement waar zowel de actieve fietser als de wielerliefhebber aan zijn trekken kon komen, is nu uitgegroeid tot een volwaardige fietshandelsbeurs. “Dit is het bewijs dat onze dynamische aanpak, de fietshandel door de sterk aanwezige wielersfeer stimuleren, wel degelijk werkt”, geeft Desmet aan.

“Zeg maar, in het spoor van de wielersport en hun vedetten handel drijven. Dit brengt voor de deelnemende standhouders toch een serieuze meerwaarde met zich mee. We zitten met onze beurs hier in Kortrijk dan ook niet voor niets in het epicentrum van de wielersport”, benadrukt hij.

OOK RECORDAANTAL BEZOEKERS?

Tijdens deze lustrumeditie van ‘De beurs voor de echte fietsfanaat’ zal het meest complete aanbod van de nieuwste fietsen tot kleding over accessoires en andere fietsgerelateerde producten tentoongesteld worden. Er zijn nu al meer standhouders dan tijdens de 2010 editie.

Deze zullen zeer waarschijnlijk meer bezoekers trekken dan de 25.647 van vorig jaar. Dat laatste laat de organisatie van Velofollies niet aan het toeval over. De komende maanden zullen alle mogelijke mediakanalen in de Benelux benut worden om deze feesteditie van Velofollies aan te kondigen.