Deel dit artikel:

Nieuwe reeks Performance producten voor actieve fietser

Sports Nutrition fabrikant Nutrico brengt, ter aanvulling van het bestaande gamma, een nieuwe reeks Performance producten op de markt. Op die manier bieden zij een complete range prestatiebevorderende producten aan voor de fietser en andere actieve sporters.


De Guarana- en Magnesiumampullen moeten zorgen voor een extra energieboost. (foto Nutrico)
Eén van de belangrijkste nieuwigheden zijn de drinkklare ampullen. Deze ampullen met voedingssupplementen en vitaminen hebben een inhoud van 25 ml en geven een extra energieboost.

Vooral de ampullen met 750 mg Guaranaextract en vitaminen (sinaassmaak) brengen de sporter er weer snel terug bovenop. Guarana verdrijft de algemene vermoeidheid en verhoogt tevens de mentale alertheid.

De ampullen met 250 mg Magnesium en vitamine C (sinaassmaak met ananas aroma) zijn dan weer het perfecte middel tegen spierpijn en krampen. Vermits het lichaam zelf geen Magnesium aanmaakt is het voor de sporter levensbelangrijk om dit mineraal extra bij te nemen. Voldoende Magnesium zorgt voor een goede spierwerking en stuurt hierdoor het energiemetabolisme bij waar het nodig is.

Info en gebruiksadvies: www.performance.be