Deel dit artikel:

Nieuwe Poggio met dubbelinterview Nys, Uijtdebroeks, service course Jumbo-Visma …

Het jongste nummer van Poggio gaat dieper in op de fenomenale wielerzomer, brengt een dubbelinterview met Sven en Thibau Nys, een portret van fenomeen Puck Pieterse, een unieke blik in de service course van Jumbo-Visma, een interview met revelatie Cian Uijtdebroeks en nog veel meer.

Met gele, rode en regenboogtruien die zijn uitgereikt, moesten we onze Koerswatchers wel aan het werk zetten om de belangrijkste momenten en figuren van de afgelopen zomer te belichten. De fenomenale wielerzomer van Mathieu, Lotte, Demi, Remco, Annemiek, Chloé, Jonas, Wout en Tadej komt dan ook uitvoerig aan bod. Met Cian Uijtdebroeks hebben we er alvast een jonge topper met een gouden toekomst uitgekozen om mee te spreken over zijn voorbereiding op de Vuelta, zijn verbeterpunten en toekomstplannen.

Dankzij het dubbelinterview met vader en zoon Nys en het franke gesprek met Puck Pieterse krijgen we een inkijk in de hoofden van twee youngsters die in meer dan één discipline uitblinken. We pluizen de socialmediastrategie van Remco Evenepoel uit, gaan een dag mee in het spoor van eenmansploeg Julien Vermote, vertellen de strafste Belgische verhalen uit de Ronde van Lombardije en het relaas van Annemiek van Vleuten in die memorabele Giro Donne van 2020, en tonen je de Heilige Handen van soigneur Geert Tiebergyn.

Materiaalliefhebbers zullen zich dan weer de ogen uitkijken op al het moois dat we vonden in de service course van Jumbo-Visma, terwijl we met Sidi een legendarisch koersmerk onder de aandacht brengen. Verder: de veldritkalender ’23-’24, het regenboogjaar van Remco, Retro met Igor Decraene, de column van Karl Vannieuwkerke en veel meer!

Het nieuwe Poggio Magazine ligt nu in de winkel, is HIER online te koop en op Blendle online te lezen. Abonneer je HIER en mis geen enkel nummer meer!