Deel dit artikel:

Nieuwe Poggio met alles over de Tour, Tiesj Benoot en veel meer!

De Tour de France nadert met rasse schreden maar met het nieuwe nummer van Poggio sta je helemaal voorbereid klaar voor de start. We hebben het over Pogacars kansen, de Tour Femmes, de gele trui van Ocaña, Tiesj Benoot, de service course van SD Worx, Fred Wright en veel meer!

In dit nummer van Poggio gaan we na hoe Tadej Pogacar de puntjes op de i kan zetten na zijn tweede plek van vorig jaar, maar hebben we het ook over de strijd tussen Demi Vollering en Annemiek van Vleuten in de Tour Femmes, de terugkeer van de Puy de Dome in het parcours, het super-WK in Glasgow, de gloriedagen van Luis Ocaña en Germain Derycke, de mooiste momenten uit de Giro, de geslaagde comeback van Tiesj Benoot, de hoogtekamer van Mauri Vansevenant, de alleskunner én kersvers Brits kampioen Fred Wright, de drie wielermomenten volgens 400-meterloper Alexander Doom, de Heilige Handen van verzorger Pierrot De Wit, de geschiedenis van het gerenommeerde koersmerk Pinarello, de gele trui van Marco Pantani, de service course van Team SD Worx en de wetenschap achter ‘wondermiddel’ Maurten Bicarb System.

Het nieuwe nummer ligt nu in de winkel, is HIER online te lezen via Blendle en HIER te koop in de webshop. Abonneer je voordelig en mis geen enkel nummer meer!