Deel dit artikel:

Nieuwe partner Dynamic toont opbouw fietsen Bora-hansgrohe

Het Duitse BORA – hansgrohe is met onderhoudspartner Dynamic Bike Care een langdurige samenwerking aangegaan. Producten als Speed Potion Wax, Drivetrain Detox en Mechanics Magic moeten het leven van de mecaniciens makkelijker maken en de kettingen sneller laten ronddraaien.

Met Team BORA – hansgrohe, Alpecin-Fenix en Team Jumbo-Visma is Dynamic de onderhoudspartner van drie topteams. Het jonge Nederlandse bedrijf ontwikkelt en produceert prestatiegerichte fietsverzorgingsproducten. Innovaties zoals de met een Bikemotion Award bekroonde Speed Potion Wax, die tot 11 watt bespaart, klinken natuurlijk als muziek in de oren van renners, performance coaches en mecaniciens.

Met renners als Maximillian Schachmann, Sam Bennett, Ide Schelling, Sergio Higuita, Aleksandr Vlasov en Wilco Kelderman, en technische partners als Specialized, Paul Lange / Shimano en Le Col, is de Band of Brothers klaar om te schitteren in 2022. Teammanager Ralph Denk droomt dan ook van de eindzege in een grote ronde.

Na het schoonmaken kan Protective Wax helpen om de fiets langer mooi te houden dankzij een beschermende laag.

“Dynamic is enorm trots om deel uit te maken van de selecte groep van topmerken in de fietsindustrie waarmee BORA – hansgrohe samenwerkt. De renners en staff hebben de beste producten tot hun beschikking. Een partnerschap aangaan met een team van wereldklasse als BORA – hansgrohe verstevigt onze positie in het peloton en stelt ons in staat om voortdurend de beste bike care producten te ontwikkelen in hetzelfde hoge tempo sinds we het merk in 2020 hebben overgenomen”, volgens Rob Fleu, Managing Director bij Dynamic Bike Care.

Mechanics Magic werkt vochtverdrijvend en beschermt, zodat het voor heel wat werkjes kan dienen.

“Vanuit een technisch en performance perspectief, kan ik zeggen dat we erg gelukkig zijn met Dynamic Bike Care als partner de komende jaren”, meldt Gerd Kodanik, BORA – hansgrohe Head of Technical Developments. “We hebben nu topproducten tot onze beschikking, zoals de Speed Potion Wax. Het geeft het team veel vertrouwen en een hele goede basis om onze doelen te behalen op de weg.”

Dynamic Brake Booster moet de schijfremmen stil houden.

Dynamic is de exclusieve bike care partner van Team BORA – hansgrohe. De onderhoudscategorieën reinigen, smeren en monteren zijn goed vertegenwoordigd en aangevuld met borstels, microvezeldoeken en producten om de fietsen te beschermen. De focus van de samenwerking ligt op de ontwikkeling van nieuwe hoogwaardige producten en ervoor te zorgen dat de fietsen in perfecte staat zijn om koersen te winnen.

Bekijk hier meer foto’s.