Deel dit artikel:

Nieuwe en vernieuwde gels van Performance

Performance gels geven tijdens de inspanning een hoge geconcentreerde vorm van energie. Door hun unieke samenstelling worden ze zeer snel door het lichaam opgenomen. Het zijn de enkelvoudige koolhydraten, namelijk glucose en dextrose, die in de glucosesiroop aanwezig zijn en snel hun werk doen.


Performance biedt twee doseringsmogelijkheden aan, Energel+ en Energy Gel. In het Energel+ zakje met draaidop zit 80g vloeibare gel, wat goed is voor één drink. Na inname zorgt de vloeibare glucosesiroop meteen voor een energieboost.

De formule van Energel+ werd op vraag van enkele topwielrenners recent aangepast. Dit Performance product is nu meer vloeibaar zodat het in één keer kan gedronken worden. Energel+ zakjes zijn er voor 2 euro per stuk in de nieuwe smaken agrumes en watermeloen.

De Energy Gel tube van 27g is nieuw binnen het Performance gamma. Deze gel in een kleine tube is zeer sterk geconcentreerd en zit boordevol energie. In één keer te nemen is de gel goed voor één energie shot. De tube is zeer klein en daardoor handig om mee te nemen. In de smaak tropical voor de prijs van 1 euro.