Deel dit artikel:

Nieuw Amerikaans fietsenmerk op Belgische markt

Het drie jaar jonge fietsenmerk Blue spitst zich toe op innovatieve, aërodynamische wegfietsen, triatlonfietsen, cyclo-cross bikes en mtb's. Met levenslange garantie. Vanaf nu verkrijgbaar in België.


Blue Competition Cycles is een merk dat zich onder impuls van een aantal topingenieurs sinds enkele jaren toespitst op de competitiesport. Een levenslange garantie staaft de kwalitatieve eisen die Blue stelt aan haar producten.

In Amerika werden al in diverse races en wedstrijden overwinningen behaald op Blue fietsen. In België zullen de bikes vanaf heden verdeeld worden door het Kortrijkse Conimex, tevens importeur van onder andere Sram componenten, Zipp wielen en Defeet sokken.

Triatleet Andreas Raelert zal alvast de voordelen van zijn Blue Triad SL fiets beamen, want hij werd er onlangs nog tweede mee in de Ironman van Hawaii.

Dat Blue aerodynamica serieus neemt, wordt wel duidelijk doordat het merk aan elke koper van een Triad SL of EX fiets een windtunneltest gratis geeft. Aerodynamica boven alles. En een levenslange garantie als kers op de taart.

Voor meer info surf naar www.rideblue.com of naar www.conimex.be.