Deel dit artikel:

Museeuw Bikes Experience Center geopend

Onder ruime belangstelling opende Museeuw Bikes op 19 maart samen met The Four Tops officieel de deuren van de nieuwe Experience Center in Lokeren.

Er veranderde heel wat bij Museeuw Bikes (zie link hiernaast), maar een van de leukste nieuwigheden (naast het compleet vernieuwde gamma) is toch wel het Experience Center in Lokeren. Dat opende op 19 maart de deuren onder muzikale begeleiding van The Four Tops. Ongeveer 400 mensen woonden de feestelijke opening bij.

Uiteraard herbergt het Center een ruime showroom waarin alle modellen kunnen worden bewonderd, maar vooral het Belgian Cycling Café valt op. Gaat je fietstocht langs Lokeren, dan kun je stoppen bij Museeuw om een verfrissing naar binnen te werken. Je kunt bovendien ook een snelle blik werpen op de assemblageruimte waar de fietsen worden afgemonteerd. Maar het toppunt is toch wel de hoogtekamer (je hoort het goed: een hoogtekamer). Wie die reserveert kan dicht bij huis een hoogtestage afwerken om zich klaar te stomen voor zijn fietsdoel.