Deel dit artikel:

Moozes zwaait de deuren open

Van 12 tot en met 14 november houdt Moozes opendeurdagen in de fabriekshop in Meerhout. In afwachting daarvan lanceerde de fiets- en cyclefashionfabrikant al een gloednieuwe website.


(foto moozes)
Met het nieuwe seizoen in aantocht presenteert Moozes heel wat nieuwe materialen en dit in combinatie met diverse acties. Zo zijn onder andere de succesvolle cashback cheques terug. Tussen 12 november en 15 december kan je bij je bestelling extra aankoopcheques ontvangen van 25 tot 250 euro.

Zoals eerder gemeld opent Moozes begin volgend jaar een nieuwe shop in Oudenaarde. De opening van het pand in De Bruwaan 21 is voorzien op 6 januari 2011 met heel wat speciale acties en promoties.

Op de gloednieuwe website van Moozes is de bekende module om online fietsen samen te stellen naar persoonlijke wens (“custom made”) zodanig uitgebreid dat je nu, naast de frames en honderden kleurcombinaties, ook echt alle onderdelen ziet veranderen op het scherm, net zoals de prijs en het gewicht van de fiets en fietsonderdelen. 

Verder zijn er nog nieuwigheden als ordertracering (op elk moment kan je zien in welk productiestadium je order zich bevindt), designs 2011, inzoommogelijkheid op de frames en onderdelen en een geavanceerde webshop met nog meer onderdelen.