Deel dit artikel:

Vrijwilligers centraal tijdens praatavond

Geen koers zonder vrijwilligers. Daarom wordt in het Centrum Ronde van Vlaanderen op 8 december een praatavond georganiseerd waarin het belang van de vrijwilligers in de kijker staat. Speaker Niko De Muyter spreekt die avond met vrijwilligers, organisatoren, seingevers, officials en inspirerende spelers van de wielersport.

Vrijwilligers die zich dag in, dag uit inzetten voor de wielersport zijn van goudwaarde. Zonder deze enthousiastelingen namelijk geen organisaties zoals de Ronde van Vlaanderen, de Zesdaagse van Gent of talrijke veldritten. Daarom staat in het CRVV in donderdag 8 december 2022 de vrijwilliger in de kijker tijdens een praatavond. Vrijwilligers, organisatoren, seingevers, officials en andere inspirerende spelers van de wielersport zullen er aan de tafel schuiven bij Niko De Muyter. Veiligheid in het wielrennen, verantwoordelijkheid in het wielrennen en de toekomst van het wielrennen komen aan bod in blokjes van een halfuur. Via #WijMakenDeKoers 2022 ontdek je de sprekers op social media.

De deuren van het CRVV openen om 18u45 om de praatavond te beginnen om 19u30. Gratis inschrijven voor ‘Samen maken we de wielersport’ kan hier.