Deel dit artikel:

Luister hier naar Arrivee: aflevering 2 met Stijn Devolder en Alphonse Vermote

In de tweede podcastaflevering van Arrivee praten we met Stijn Devolder en Alphonse Vermote. De ene won de Ronde twee keer, de andere is bikefitter en broer van ex-Quick-Stepper Julien. Naast de straffe stoten van Stijn gaat het over sokdoping, koersschoenen, de Ronde en het andere koersnieuws.

De tweede aflevering van de Arrivee-podcast brengt twee West-Vlamingen samen: enerzijds tweevoudig Ronde van Vlaanderen-winnaar Stijn Devolder en anderzijds Alphonse Vermote, broer van ex-prof Julien en zelf bikefitter en coördinator van een trainingscentrum voor topatleten en recreanten. Het tweetal blikt terug op de straffe stoten van Devolder, heeft het over weergaloze solo’s, over sokdoping en de keuze van de juiste koersschoenen en zet uiteraard ook een boompje op over de wieleractualiteit en Vlaanderens Mooiste.

WAT IS ARRIVEE?

De fietsmedia GRINTA! en CYCLING sloegen de handen in elkaar en creëerden ARRIVEE, een nieuw YouTube-kanaal maar ook een podcast met telkens interessante gasten en topics over fietsen en koers.