Deel dit artikel:

Lean Machine introduceert recuperatiebier

Je leest het goed: recuperatiebier. Lean Machine heeft een concept uitgedokterd voor een biertje dat je na het sporten moet drinken. De Canadese brouwerij verkoopt het idee als 'Fit Beer'.

Het recuperatiebier bevat volgens het label slechts 77 kcal, terwijl dat bij een doorsnee biertje 120 kcal is. Het alcoholpercentage blijft zelfs beperkt tot 0,5% waardoor je na het drinken ervan zeker niet in de wind zal zijn.

 

De Canadese brouwerij is overtuigd van de positieve effecten. “Lean Machine vult je energie weer aan, bevat extra antioxidanten en bevordert je immuunsysteem en spierherstel. Zo kan je er weer volledig tegenaan.”

Op de verpakking staat dat het een combinatie is van lager (pils) en ale (abdijbier of bruin bier). Dit lijkt sterk op een grapje want zo’n combinatie is haast onmogelijk. Wat dat met de smaak doet, is nog niet bekend.

 

WORD AANDEELHOUDER

Lean Machine probeert momenteel fondsen te verwerven via bestellingen op hun website. Wanneer het vooropgestelde bedrag dan gehaald is, krijg je thuis je recuperatiebiertje geleverd. Je kan ook opteren om exclusieve aandeelhouder te worden. Dan ontvang je een aandeel ter waarde van 150 dollar, een hoedje en een T-shirt, een uitnodiging voor het officiële lanceringsevent en uiteraard een krat Lean Machine.