Deel dit artikel:

Lazer viert Tourpartnership met nieuwe helmdesigns

Als helmsponsor van Jumbo-Visma beleefde Lazer in 2022 een historische Ronde van Frankrijk. Het merk kondigt nu ook een officiële samenwerking aan met de Tour, die gevierd wordt met speciale uitgaves van drie helmen voor fietsers van ieder niveau.

De licentieovereenkomst tussen Lazer en de Tour loopt voor minstens drie jaar, wat zal resulteren in tal van nieuwe en unieke helmontwerpen. De 2023-collectie met Nutz KinetiCore, Tempo KinetiCore en Tonic KinetiCore is geïnspireerd op de beruchte leiderstruien van de Ronde van Frankrijk, die vorig jaar allemaal gewonnen werden met Lazer-helmen. De collectie maakt gebruik van de KinetiCore-veiligheidstechnologie (inclusief geïntegreerde bescherming tegen rotatie-impact) en is bestemd voor renners van alle niveaus, van profs tot gelegenheidsfietsers en zelfs kinderen.

Nutz KinetiCore – editie Tour de France

De Nutz KinetiCore is een beschermende en comfortabele helm voor de allerkleinsten die overstappen op hun eerste echte fiets. Dankzij het KidFit-systeem zit de helm altijd goed, zonder dat je riempjes hoeft te verstellen. Het Tourmodel kreeg een grafische update met een Tour de France-logo en een geanimeerd peloton in groene, gele en bolletjestruien.

Tempo KinetiCore – editie Tour de France

Ook de Tempo KinetiCore, een comfortabele instaphelm die ontwikkeld is voor recreatieve fietsers, kreeg een make-over naar aanleiding van de nakende Ronde van Frankrijk. Het Tourmodel pronkt met een mix van glanzende en matzwarte coating om een subtiel, maar uniek ontwerp te creëren. De helm is afgewerkt met het Tour de France-logo en de kleuren van de leiderstrui.

Tonic KinetiCore – editie Maillot Jaune

Het merk Maillot Jaune brengt wielrenners samen rond gedeelde ambities: elegante producten, een passie voor uitmuntendheid en een subtiel eerbetoon aan de geschiedenis van de Tour de France. De Maillot Jaune-editie van de Tonic KinetiCore, die design en prestaties combineert voor fietsers van alle niveaus, is een elegante zwarte helm met een vleugje geel en het Maillot Jaune-logo, dat kan worden geïnterpreteerd als een vogelvluchtperspectief van een winnende wielrenner of atleet.