Deel dit artikel:

Koga-Miyata verwent toer- én Tourfietsers

De Nederlandse fietsenfabrikant Koga-Miyata komt met zijn Comfort segment de toerfietser tegemoet. Ideaal om eco met de fiets naar het werk te rijden of een rustig ritje door het platteland te maken.


De Koga-Miyata Balance leent zich perfect voor een meer intensieve tocht. (foto koga-miyata)
De Comfort fietsen zijn er voor een brede groep gebruikers, van jonge twintigers tot 40-plussers. In vergelijking met de fietsen uit het LightTouring segment doen de Comfort bikes wat minder sportief aan. De Comfort fietsen garanderen een lichte en soepele rij-ervaring in ontspannen zitpositie. 

Voor een intensieve tocht zijn de Balance, Confidence of Prominence beter geschikt. Deze slanke modellen hebben meer versnellingen, ideaal voor hellingen en open vlaktes.

De SilverAce en CityLite zijn lichte praktische fietsen voor dagelijks gebruik in en rond de stad. De remmen en aandrijving zijn goed ingepakt en vragen een stuk minder onderhoud. 

KOGA-MIYATA IN DE TOUR

Het Nederlandse fietsenmerk zal dit jaar ook aanwezig zijn in de Tour de France en wel met het team Skil-Shimano, dat werd toegelaten door een wildcard. Het team zal rijden op drie types baanfietsen: de FullPro-Team TimeTrail, FullPro2Light en FullPro-Team Scandium.