Deel dit artikel:

Koga bereidt zich voor op najaar

De koudere weersomstandigheden in de herfst- en wintermaanden zijn geen excuus om de fiets op stal te laten. Koga zet zijn bestje beentje voor om de fietsliefhebbers te laten genieten van de frisse buitenlucht en de mooie (winter)landschappen.


De X-Sport mountainbike van Koga. (foto koga)
Nu de dagen beginnen te korten is het belangrijk om over een goede fietsverlichting te beschikken. De Koga Rayo koplamp met LED verlichting geeft bij elke snelheid helder wit licht. Hij wordt aangedreven door een ingebouwde dynamo die geen last heeft van het weer en bovendien extreem licht loopt. Het licht schakelt automatisch aan en uit.

Voor wie nog een tijdje op de racefiets blijft rijden, is er de CarbonTeam Edition waar ook het Skil-Shimano-Team gebruik van maakt. Toch maar liever wat dikkere banden? Dan is de X-Sport mountainbike, getest door het Nissan Mountaibike Team, jouw partner in crime.

Heb je graag een figuurlijk duwtje in de rug? Kies dan voor een e-bike uit de Tesla-serie. De trapondersteuning zorgt ervoor dat je lichter, sneller en misschien zelfs vaker fietst dan met een gewone fiets. Voor de dames is er de SportsLady die zowel voor intensievere training, als voor toertochten geschikt is.

Hou je van een sportieve rit naar je werk dan passen jij en je laptop perfect op de RoadSpeed van Koga. De Adaptor is een volwaardige toerfiets én supercompact door de inschuifbare stuurstang en zadel en inklapbare pedalen en stuur.