Deel dit artikel:

Knooppunt.be zet fietsers op weg

Fietsen langsheen het knooppuntennetwerk was nog nooit zo leuk en gemakkelijk. Op www.knooppunt.be kan elke recreatieve fietser in een oogwenk zijn eigen route uitstippelen en met een handig kaartje op pad gaan.


(foto knooppunt.be)
De fietsknooppunten zijn de ideale instap voor wie wil gaan fietsen en daarbij op een makkelijke manier een streek beter wil leren kennen. Zelfs rond je eigen deur kan je je op die manier laten verrassen door leuke, ongekende plekjes. 

Op www.knooppunt.be vinden fietsers niet alleen de mooiste routes in heel België, met de handige calculator kunnen ze ook hun eigen fietstocht uitstippelen. Met een muisklik rolt er een routekaartje uit de printer en kunnen ze op pad gaan.

De routes zijn ook terug te vinden in vijf unieke fietsgidsen. Per Vlaamse provincie vind je er 15 uitgestippelde routes terug met een uitgebreide beschrijving van alle bezienswaardigheden langs het traject. Daarnaast, en zeker niet minder belangrijk, krijgt de fietser een aantal tips voor een deugddoende tussenstop.