Deel dit artikel:

Klanten verbeteren Mio Cyclo Series

Mio houdt rekening met de wensen van zijn klanten. Aan de hand van alle feedback van de gebruikers van de Cyclo Series werd meteen een update ontworpen, die vanaf nu beschikbaar is.

Mio heeft sinds de lancering van de Mio Cyclo Serie feedback gevraagd aan zijn gebruikers. De afdeling research & development ondernam op basis daarvan meteen actie. Het resultaat is een snelle eerste gratis update die beschikbaar is via MioShare

Dit zijn de voornaamste aanpassingen: De helderheid van het dashboard is verbeterd. Het scherm is nu beter leesbaar in zonlicht en fel daglicht en het kleurencontrast is daarbij ook verbeterd. De batterij wordt minder zwaar belast waardoor er langer gebruik kan worden gemaakt van het apparaat zonder adapter. Alle geïmporteerde GPX-bestanden worden herkend door MioShare en ook GPX-bestanden met accenten in de naam worden nu herkend door Mio Cyclo

Verder zijn er diverse kleine aanpassingen gedaan waardoor de software nog gemakkelijker is in gebruik. Zo zijn de namen van functies verbeterd, de woorden beter vertaald per taalkeuze en afkortingen verduidelijkt.

Mio belooft continu te blijven werken aan de gebruiksvriendelijkheid van de Mio Cyclo 300 en Cyclo 305 HC en zal regelmatig updates verzorgen. De eerstvolgende update is gepland voor de maand augustus.