Deel dit artikel:

Klaar voor een pittige Cyclo Sprint Classic?

Nu zaterdag is het zover! Dan kan je al fietsend kennismaken met het Limburgse Mergelland, het Luikse Maasdal en het Land van Herve in de Cyclo Sprint Classic.


(foto lotto cycling tour)
De Cyclo Sprint Classic doorkruist maar liefst vijf streken en schreeuwt herhaaldelijk om een korte stop zodat je niets mist van de talrijke fabelachtige panorama’s.

Bovendien zullen de weergoden gunstig gezind zijn zaterdag. Volgens de laatste weersvoorspellingen zal de temperatuur 21 C° bedragen en is neerslag quasi uitgesloten. Een aangenaam fietsweertje dus!
Je bent niet ingeschreven maar wil nog graag meefietsen? Geen probleem! Zaterdag kan je vanaf 07.00 uur inschrijven aan het voetbalterrein van K.ST.V.V. Viversel (Sporkstraat 16, Heusden- Zolder) voor de 190, 150, 115 of de 80km.

Benieuwd naar het nieuwe parcours? Nick Nuyens verkende vorige maand de tocht al eens en zag dat het goed was. “De streek is mooi en het is altijd aangenaam om in een nieuwe omgeving te fietsen”, aldus Nuyens. “Een zeer pittige tocht met enkele verrassende klimmen, maar die neem ik er graag bij!”