Deel dit artikel:

Kinetic viert sponsoring Van Lierde met wedstrijd

Kinetic Trainers kondigt aan dat het de samenwerking met triatleet Frederik Van Lierde verlengt tot 2016. Daarvoor geeft het bedrijf een Rock and Roll-pakket aan de winnaar van de wedstrijd.
In 2013 was Kinetic in de wolken om samen te werken met Frederik Van Lierde. Hij won immers de Ironman in Nice, die in Abu Dhabi en werd wereldkampioen in Hawaï. “Frederik is een gemakkelijke kerel om mee samen te werken en bovendien heel toegewijd. De ideale persoon om ons merk te vertegenwoordigen”, vertelt David Simpson van Kinetic.


Nu gaan de Belgische triatleet en Kinetic drie jaar langer samenwerken. Om dat te vieren geeft Kinetic een Rock and Roll-trainer weg. De deelnemer die met zijn gok het dichtst bij Van Lierdes eindtijd zit in de triatlon van Abu Dhabi dit weekend, wordt beloond met het cadeau. Naast de fietstrainer krijgt de winnaar ook een voorwielsteun en een trainingsmat.


Om deel te nemen aan de wedstrijd surf je naar de wedstrijdpagina en geef je een eindtijd in. Dan like je de Facebookpagina van Kinetic en die van Frederik Van Lierde. Op 14 maart wordt de wedstrijd afgesloten en op maandag 17 maart wordt de winnaar bekend gemaakt. Alle links om kans te maken op de trainer vind je hiernaast.