Deel dit artikel:

Kasseien temmen tijdens Paris-Roubaix Challenge

Zaterdag is het weer zover: een dag voor de profs gaan de echte Flandriens onder de wielertoeristen de uitdaging aan om de Hel van het Noorden te trotseren tijdens de Paris-Roubaix Challenge.

De Paris-Roubaix Challenge geeft je niet alleen de kans om te fietsen over de roemruchte kasseien van de Trouée d’Arenberg en van Carrefour de l’Arbre, maar ook om de kick te ervaren van een aankomst op de legendarische velodroom in Roubaix.

Naast deze klassieke ingrediënten zijn er voor deze editie van de Helleklassieker heel wat nieuwe en leuke extra’s: tijdsopname op drie kasseistroken (Quiévy à St Python, Trouée d’Arenberg en Carrefour de l’Arbre), een tracking tool waarmee familie en vrienden vanop het thuisfront de prestaties van de deelnemers kunnen volgen, een fietssticker met een overzicht van alle kasseistroken en tenslotte, na aankomst, een verkwikkende douche in de ‘Douches Mythiques’. Deelnemers uit meer dan 30 verschillende landen staan bovendien garant voor een unieke internationale sfeer.

Met drie afstanden is er een uitdagend aanbod voor wielertoeristen van alle niveau’s:

– Parcours 170 km – 50,7 km kasseien (start: Busigny / aankomst: Roubaix)

– Parcours 141 km – 32,6 km kasseien (start & aankomst: Roubaix)

– Parcours 70 km – 9,3 km kasseien (start & aankomst: Roubaix)

Je bent niet ingeschreven maar je wil nog graag meefietsen?

Geen probleem! Je kan vrijdag 11 april en zaterdag 12 april nog ter plaatse inschrijven voor alle afstanden.