Deel dit artikel:

Jakobsen geeft sprintles op app

Fietsapp JOIN Cycling lanceert samen met Fabio Jakobsen een trainingsschema om te leren sprinten. Train als prof met een wekelijkse sprinttraining ontworpen door de spurtbom zelf, aangevuld met video en podcast over het hoe en waarom van die training.

“De trainingsschema’s passen zich aan de beschikbare tijd en het niveau van de wielrenner aan,” aldus de oprichter en bewegingswetenschapper Jim van den Berg. “Naast de sprinttraining worden ook voldoende ‘gewone’ trainingen ingepland. Via deze samenwerking met Fabio Jakobsen laten we amateurwielrenners ervaren hoe het is om de sleuteltrainingen van een prof af te werken. Op deze manier geeft het Fabio Jakobsen Sprintschema een uniek inkijkje in het trainen als een wielerprof.”

Wekelijks wordt er een sprinttraining ingepland die is ontworpen door Fabio zelf. Deze training wordt nog voorafgegaan door een video en podcast waarin de spurter ingaat op het hoe en waarom van deze sprinttraining. Zo kan de gebruiker daarna op de fiets stappen met de tips en tricks van de meester zelf.

JOIN Sports

JOIN sports is een jonge Nederlandse start-up gevestigd in Amsterdam. Onderdeel van JOIN Sports is het trainingsbedrijf Cyclinglab, dat onder meer verantwoordelijk is voor de training en coaching van World Tour formatie Intermaché-Wanty Gobert Matérieaux.