Deel dit artikel:

Jacobsons is een nieuw merk kledingaccessoires

Primeur op Bike Motion bij Jacobsons, de Nederlandse importeur van onder andere Nalini, Diadora, Moa en Ortlieb producten: een eigen merk kledingaccessoires, met de naam ... Jacobsons.


Jacobsons handschoenen. (foto roel van schalen)
Jacobsons verkoopt zijn waar onder de leuze ‘Experts in brands for bikers’. Expert in fietsmerken. De Jacobsons handschoenen gaan de markt op met als ondertitel ‘Extreme brand for extreme bikers’, waarmee duidelijk wordt wat de richting is waarin de Nederlanders met hun handschoenen willen gaan.

De kwaliteit moet ‘extreme’ zijn en verder gaan dan die van gewone handschoenen. Jacobsons wil dat onder meer bereiken door hun handschoenen een betere ademendheid mee te geven, door J.Gel toe te passen en door een eigen styling. Men pakt meteen breed uit met een collectie zomer- en winterhandschoenen, overschoenen en helmmutsen.

De eerste indrukken van de collectie waren alvast prima. Robuuste materialen en een degelijke afwerking en prijzen variërend van 19,95 tot 29,95 euro voor de zomerhandschoenen en 19,95- 49,95 voor de winterhandschoenen.

Gerelateerde artikels