Deel dit artikel:

Israël-Premier Tech met Ekoï

De komende drie jaar zal de Israël-Premier Tech wielerploeg met Ekoï kledij, helmen en brillen uitgerust worden. Het Franse merk reisde tijdens het pre-season trainingskamp naar Spanje om de renners hun individuele uitrusting te laten passen. Op vrijdag 16 december onthult het team de nieuwe outfits.

Prestatiegerichte producten

Kjell Carlström, algemeen directeur van Israel-Premier Tech: “We waren op zoek naar een merk dat ons producten van hoge kwaliteit kon bieden en met EKOÏ vonden we veel meer. We werden overtuigd door hun reactievermogen en hun bereidheid om ons de best mogelijke producten aan te bieden, altijd gericht op prestaties. We konden ook hun hoofdkantoor bezoeken en de filosofie van het merk, dat resoluut gepassioneerd is, beter begrijpen”.

Uitrusting van grote kampioenen
Jean-Christophe Rattel, oprichter van EKOÏ: “Sinds de oprichting in 2015 heb ik de reis van het team nauwlettend gevolgd. Zijn snelle structurering en de resultaten, met name in de Tour de France van 2022, met twee etappe-overwinningen, verdienen respect. Het is een eer om de supplier te worden van de technische uitrusting van grote kampioenen die de geschiedenis van de wielersport hebben getekend. Dat wij erkenning krijgen voor ons werk en onze knowhow is een echte bron van trots”.