Deel dit artikel:

Inschrijvingen open voor Roubaix, Liège en Flèche

Na de Ronde van Vlaanderen Cyclo gaan nu ook de inschrijvingen voor de twee andere Skoda Classic Challenges open: Paris-Roubaix Challenge en Liège-Bastogne-Liège Challenge. Bekijk het filmpje hier!

Paris-Roubaix Challenge is op zaterdag 9 april, Liège-Bastogne-Liège Challenge zal op zaterdag 23 april plaatsvinden. Daag jezelf uit in La Doyenne en Roubaix, één dag voor de profs! Inschrijven zijn open sinds 1 december.

Dé klimklassieker van de DVV Cycling Tour

Op zaterdag 7 mei 2016 gaat de vierde etappe van de DVV Cycling Tour van start in Spa. Het parcours van de Flèche de Wallonie leidt je over de mooiste hellingen van de Ardennen en is, met heel wat serieuze kuitenbijters onderweg zoals de Rosier en de Stockeu, voor iedere wielerliefhebber een geweldige uitdaging.

Je kunt kiezen uit 4 verschillende afstanden (217 km – 176 km – 136 km – 89 km) en bij elke afstand krijg je best wat hoogtemeters voor de wielen geschoven. Na het Vlaamse voorjaar de perfecte tocht voor wie houdt van de Ardennen en zijn prachtige panorama’s of voor wie zich wil voorbereiden op een tocht later op het jaar (Climbing for Life, de granfondo’s uit de Grand Trophée, …).