Deel dit artikel:

HideMyBell breidt gamma uit en klinkt beter

HideMyBell heeft zijn raceday series-houders vernieuwd. Naast enkele kleine aanpassingen en enkele nieuwe modellen voor onder meer Trek, BMC, Giant en Pinarello, valt de vernieuwde en afneembare belklepel op. Die klinkt niet alleen beter maar is ook gemakkelijker te bedienen, zelfs met winterhandschoenen.

Met de raceday S5 won Wout van Aert meteen drie Tourritten. CloseTheGap gaf Team Jumbo Visma gele adapters in de plaats van de gebruikelijke (nieuwe) zwarte, die op hun beurt dan weer de oranje adapters vervangen.

De nieuwe HideMyBell raceday heeft nu de snel afneembare bel met stalen klepel, die ook als vervangonderdeel – de raceday bell2 – beschikbaar is voor wie een oudere houder wil upgraden. Die nieuwe constructie laat toe om de bel ook met winterhandschoenen en in elk weertype te bedienen en bovendien krijg je in alle weersomstandigheden een beter geluid.

De raceday sl is de standaard HideMyBell-houder voor ronde sturen.

Standaard wordt de raceday met GoPro-adapter (waaraan je ook een compatibel licht kan hangen) geleverd en is hij compatibel met Garmin, Wahoo, Sigma en Bryton. Optioneel is ook een steuntje voor Mio, Polar of Lezyne beschikbaar. De lichte en stijve computersteun is nog altijd van UD carbon gemaakt en de bel is er in een handomdraai af te klikken. Adviesprijs is telkens 59,95 euro.

Helemaal nieuw zijn de HideMyBell raceday bb, ss, pm en dm voor respectievelijk Trek (Bontrager Blendr)/BMC (ICS), Syncros (iC SL Creston), Pinarello (Most iTalon Ultra), en direct-mount-systemen zoals bij de Giant Propel, waar de onderste stuurpenbouten worden benut. Dat laatste model, de dm, past op veel standaard stuurpennen, aangezien je de houder direct met de stuurpenboutjes monteert. Dat creëert een strak uitzicht, want je hebt geen klemband meer om je stuur.

HideMyBell raceday bb

Ook wie een Hammerhead Karoo 2 heeft, kan een HideMyBell gebruiken dankzij de nieuwe ‘Karoo2 in between adapter’.  Zelf heeft Hammerhead alleen een houder voor ronde sturen, dus krijg je dankzij deze adapter veel meer mogelijkheden.

Met de nieuwe adapter kan je ook een Karoo2 op je HideMyBell plaatsen.

wordt

Eerste vernieuwde editie verschijnt op 17 februari!