Deel dit artikel:

HET VERZET: Nieuwe website en nieuw merk in 2020

Bij Specialized Elite Store Het Verzet kan je altijd terecht om de nieuwste modellen te checken. "Een deel van de nieuwe Specializeds zijn reeds geleverd en staan klaar om te bewonderen."

“Al kijken we ook uit naar de nieuwe Creo van ons Amerikaanse topmerk. Het belooft een uitzonderlijke elektrische racefiets te worden, want hij zal waarschijnlijk de lichtste van zijn soortgenoten op de markt zijn”, klinkt het veelbelovend bij zaakvoerder Hendrik De Groote. Naast een uitgebreide kudde racemonsters herbergt Het Verzet in Deinze heel wat verse speed pedelecs van Qwic en Specialized. “Ik kan ook al verklappen dat we voor 2020 ons gamma uitbreiden met Velo de Ville, een Duitse fabrikant van e-bikes die je zelf kan samenstellen. Zo zijn er meer dan dertig kleuren mogelijk, maar ze krijgen wel allemaal de toptechnologie van Bosch mee.”

De Oost-Vlaamse specialist wat betreft racefietsen en speed pedelecs keek tevens om andere redenen uit naar 2020. “Na Nieuwjaar lanceren we onze nieuwe website!”, vertelt Hendrik. “Voorts brengt de winter ons niet alleen de Brexit, maar vooral verdere ontwikkelingen in de e-bikemarkt. Zowel bij Specialized als bij onze andere merken, met onder meer geïntegreerde batterijen bij Bosch.” Een uitgebreid aanbod vind je er overduidelijk, en ook de service is een van de troeven van Het Verzet. “Wij bieden een complete service, een eigen grote werkplaats, veel testfietsen en het 3D-infraroodmeetsysteem van Retül om je perfect op je nieuwe fiets te zetten”, besluit een tevreden zaakvoerder.

Openingsuren:
Ma, di, vr: 9u30-18u / Do: 13-19u / Za: 8u30-17u / Wo & zo gesloten

Fietsmerken:
Batavus, Brompton, Oxford, Qwic, Sparta, Specialized, Velo de Ville (vanaf 2020)

Het Verzet
Nieuwstraat 41
9800 Deinze
Tel: 09.380.27.20
info@hetverzet.be 
www.hetverzet.be