Deel dit artikel:

Het ultieme trainingsinstrument

Polar lanceert een limited edition van de RS800CX Pro Training Edition. Deze editie wordt gekenmerkt door een speciaal design en een uniek laser gegraveerd ID-nummer.


Polar RS800 CX (foto polar)
De RS800CX is een ideaal trainingsinstruement voor serieuze wielrenners en multisportatleten die niet alleen op zoek zijn naar meerdere trainingsfuncties, maar ook de nieuwste designtrends volgen.

De trainingscomputer is voorzien van een laser gegraveerd ID nummer op de polsband. Deze limited edition is ook compatibel met het hele gama Polar W.I.N.D. sensoren, waardoor de RS800CX gedetailleerde info kan meten.

Zo kom je dankzij de computer onder andere te weten hoe snel en hoe ver je hebt gelopen. Door de verkregen feedback kan je de trainingsintensiteit ook veranderen naargelang je prestaties.

Met de Pro Trainer 5 software kan je thuis je trainingen verder analyseren en plannen op de laptop of computer.

Ook professionals kiezen voor Polar. Zo rijden Oscar Freire en Tom Boonen rond met de RS800CX.

?Polar vormt een belangrijk onderdeel van mijn dagelijkse routine als professioneel wielrenner,? zegt Tom Boonen. ?Het is essentieel te weten wat voor effect een uitgebreide training op je lichaam heeft. Jezelf degelijk voorbereiden op een zware wielercompetitie en controle hebben over het verloop ervan zijn dan ook zo goed als onmogelijk zonder een Polar trainingscomputer.?

De RS800CX is verkrijgbaar vanaf 399,90 euro.