Deel dit artikel:

Het Performance-gamma voor profs

Professionele sporters die dag in dag uit moeten presteren, hebben vanzelfsprekend andere producten nodig dan een gelegenheidssporter. Speciaal voor hen komt Performance met het black range-gamma op de proppen.


Het black range gamma. (foto performance)
Met de nieuwe zwarte verpakking laat Performance duidelijk merken dat het hier over hun professionele gamma gaat. Niet enkel een verpakking met een krachtige uitstraling maar inhoudelijk ook kwalitatieve producten die het lichaam van topatleten op alle mogelijke manieren bijspringen. 

Doordat de professionals grootverbruikers zijn, zijn de dosissen hoger en de samenstellingen anders. Zo anders dat de Performance producten er voor zorgen dat ze hun rol in het lichaam van de topsporter beter vervullen.

Ter voorbereiding van en het deelnemen aan de wedstrijd tot de recuperatie en het spierherstel, elke topsporter kan alle nodige op professionele basis samengestelde voedingssupplementen zoals bcaa’s, carbo’s, creatines en eiwitten in het zwarte professionele Performance gamma terugvinden.


 

Gerelateerde artikels