Deel dit artikel:

Het kleine broertje van de Sci’Con Atlas

Sci'Con heeft met de Atlas Compact de mono versie van de reeds bestaande Atlas fietstransporttas op de markt gebracht. In dit type zit dezelfde techniek maar dan in een kleinere versie.


Met deze compacte Sci’Con tas kan één fiets opgeborgen en getransporteerd worden. De Compact combineert het gewicht van een zachte tas met de protectie van een harde koffer.

Door gebruik te maken van duurzaam Deniers polyester is de tas licht, stevig en makkelijk draagbaar. Dit soort polyester maakt de Atlas Compact extreem slijtvast en door een speciale behandeling waterafstotend.

De impact-absorption constructie en de verwijderbare high-density foam binnenbekleding beschermen de inhoud tegen mogelijke schade. Het frame, in het midden, en de wielen, elk aan één zijkant, worden door de verstelbare velcro straps op hun eigenste plaats gehouden.

De zware dubbel coverende ritsen verzegelen de fietstas op een snelle en veilige manier. Door de twee voorste en vier achterste zijdelings uitschuifbare wieltjes is het geheel rollend te verplaatsen. Met het ergonomische handvat kan de massa makkelijk gemanipuleerd worden.

De Sci’Con Atlas fietstas is na het demonteren van zadel en stuur geschikt voor het opbergen en transporteren van alle fietsmaten. Zelfs full suspension mountainbikes hebben een plaatsje in deze Sci’Con Atlas Compact fietstransporttas.

Afmeting: 114 x 25 x 85 cm
Gewicht: 9 kg
Kleur: zwart
Adviesverkoopprijs: 499,90 euro

Info: Sci’Con Benelux :
mail@scicon.be 

Gerelateerde artikels