Deel dit artikel:

Herstel met Performance Pure Whey

Voor de meeste fietsers zit het wegseizoen er zo goed als op. Bezig blijven is weliswaar de boodschap, anders start je het nieuwe seizoen al met een te grote conditionele achterstand.


Om toch actief te blijven sporten kiezen de meeste fietsers in de eerste plaats om de mountainbike van stal te halen. Lopen, poweren in de fitness of spinnen behoren ook tot de geliefkoosde winterse bezigheden.

Bij deze opgenoemde activiteiten verliest men echter meestal één ding uit het oog. Het zijn stuk voor stuk inspanningen waarbij andere spieren worden aangesproken en soms heel extreem belast worden. Hierdoor kunnen ze zo beschadigd worden dat een verplichte inactiviteit volgt.

Om dit ten allen tijde te vermijden is het aan te raden om na de inspanning eiwitrijke voeding of supplementen te gebruiken. De Pure Whey van Performance levert hiervoor op een snelle manier zijn bijdrage tot recuperatie, spierherstel en spieropbouw.

Door deze proteïneshake net na de inspanning te nemen voorziet Pure Whey het lichaam op zeer efficiënte wijze van eiwit met een goed aminozuurgehalte. Hierna herstellen de zwaar belaste spieren zich zeer snel waardoor ze weer optimaal kunnen functioneren.

Daarnaast bevat Pure Whey ook de hoogstnodige mineralen zoals calcium en magnesium plus de meest belangrijke aminozuren, glutaminen en BCAA’s. In de trainingsperiode ter voorbereiding van het nieuwe fietsseizoen kan Pure Whey dan ook aangewend worden voor het opbouwen en bewaren van de spiermassa.

De wei-eiwitten die Performance gebruikt in zijn Pure Whey worden door middel van microfiltratie uit melk gehaald. Hierdoor kunnen ongewenste componenten zoals vet verwijderd worden. Pure Whey is daarom eveneens aan te raden bij een eiwit dieet. Het is makkelijk te mengen met melk of water en geeft geen opgeblazen gevoel na het drinken.

Elke verpakking van 900 gram Pure Whey is gelijk aan de hoeveelheid wei die men uit 140 liter melk kan halen. In negen verschillende smaken in potten van 2000 of 900 gram en in 30 grams zakjes waarvan de inhoud juist voldoende is voor één shake.

Adviesverkoopprijzen: zakje 30 gram: 1,50 euro; 900 gram: 26,90 euro; 2000 gram: 52,70 euro

Info en gebruiksadvieswww.performance.be