Deel dit artikel:

Hang je fiets stijlvol aan de haak

Tacx vindt dat het tijd is om naast functionaliteit ook aandacht te besteden aan het design van een fietshanger. De Gem Bikebracket is ontwikkeld met die kenmerken in het achterhoofd.

De meeste fietshangers ontsieren onmiddellijk je hele huis. Twee rode poten die opeens uit je pas behangen muur springen, zijn niet direct stijlvol te noemen. Maar daar heeft Tacx een oplossing voor.

 

De Tacx Gem bestaat uit twee grote poten die je fiets omhoog houden aan de liggende bovenbuis. Dankzij het bevestigde rubber komen er geen krassen op je kader. De twee kunststof beugels zijn gemakkelijk los te klikken van de bevestigingsplaat. Zo kan je je hoofd niet stoten als er geen fiets aan de haak hangt.

 

Het systeem bevestig je met twee schroeven in de muur. Aan de binnenkant van de Gem bevindt zich een haakje om je helm of fietskleding op te hangen.

 

Daarnaast komt Tacx ook met de Gem Bikestand. De kunststof haken parkeren je fiets veilig op de grond. Het achterwiel staat bovendien enkele centimeters boven het oppervlak waardoor je ook kleine afstelwerkzaamheden kunt verrichten.