Deel dit artikel:

Haal de Amstel Gold Race in huis!

Door het gure herfstweer halen heel wat fietsers hun rollen opnieuw vanonder het stof. Voor diegenen met een VR trainer heeft Tacx 6 nieuwe films in petto, waaronder de Amstel Gold Race en La Marmotte.


De VR video van de Amstel Gold Race werd gefilmd vanop de officiële wagen die voor de kopgroep uitreed in 2010. (foto tacx)


In totaal heeft Tacx nu meer dan 25 verschillende VR films, onderverdeeld in wielerklassiekers, bergetappes, trainen met de profs en cycletours. Alle films zijn opgenomen in breedbeeld en gekoppeld met de 3D kaarten van Google Earth.

De nieuwste lichting films bestaat uit de Amstel Gold Race (de laatste 134 km gefilmd vanuit de officiële wagen voor de kopgroep), Alpine Classic part 1 (86 km over het parcours van La Marmotte), The Argus Tour (110 km lange tocht in Zuid-Afrika waaraan jaarlijks meer dan 35.000 fietsers uit alle hoeken van de wereld deelnemen), South Africa’s Kogel Bay (115 km door Zuid-Afrika), The Dordogne (75 km door de Dordogne) en Training with Marianne Vos (vlakke rit van 75 km door Nederland in het wiel van veelvoudig wereldkampioene Marianne Vos en haar ploeggenote Annemiek van Vleuten).Gerelateerde artikels