Deel dit artikel:

GripGrab voorziet Lotto-Belisol van warme handen

De Deense fabrikant GripGrab verzorgt in 2014 de fietshandschoenen van Lotto-Belisol. GripGrab specialiseert zich in kledingaccessoires voor fietsers en lopers.

Jochim Aerts, CEO van Ridley Bikes en verantwoordelijke voor de samenwerkingen bij Lotto-Belisol, is verheugd met de samenwerking. “De high-end producten van GripGrab zijn uitstekend en er is een sterke overeenkomst tussen onze teams en de filosofie van GripGrab.”

Die luidt immers dat ze voortdurend lokale helden wil ondersteunen in allerhande fietssporten. Bjørn Krøyer, directeur en medeoprichter van GripGrab vertelt: “Lotto-Belisol bestaat voornamelijk uit lokale helden die het Belgische wielrennen promoten. Maar naast het profteam werken we ook graag samen met elites die hun activiteiten zelf moet betalen. Gratis producten ter beschikking krijgen, stimuleert hen om door te gaan.”

Naast André Greipel en Jurgen Van den Broeck worden ook de dames- en belofteploegen voorzien van handschoenen door GripGrab.

Momenteel hebben beide partijen een overeenkomst voor een jaar, maar GripGrab is bereid om zich voor langere tijd achter het Belgische wielerteam te scharen.