Deel dit artikel:

Goed gekleed op de fiets

Het merk X-Bionic® is in elke sporttak actief, dus ook in de fietssport. Of je nu gaat mountainbiken, op een zondagmiddag gaat touren of gaat racen, de bikewear van X-Bionic® geeft je een goede ondersteuning.


Het Fennec-shirt
De vaandeldrager van de collectie is het X-Bionic®-tricot Bike Fennec Race. Fennec is de latijnse benaming voor de woestijnvos, waarop de Bike Fennec Race gebaseerd is. Zijn zilveren, glanzende vacht refelecteert de warmte van buiten, terwijl zijn grote oren de overvloedige lichaamswarmte afvoeren.

Het Fennec-tricot is aan de buitenkant zo vormgegeven dat de warmtestraling van de zon en de omgevingselementen gereflecteerd wordt. Tegelijkertijd verdeelt het exclusieve X-Technology-materiaal Xitanit aan de binnenkant het lichaamszweet over het lichaam, zodat dit, nadat het voor afkoeling van het lichaam heeft gezorgd, kan verdampen.

DOOR COMPRESSIE EN KOELING EEN HOGERE PRESTATIEDe X-Bionic® Bib tight-short
De X-Bionic® Bib tight-short is voorzien van een X-Bionic® padded seat die ergonomisch ontworpen is voor een perfecte pasvorm. In tegenstelling tot andere fietsbroeken is de padded seat niet meegenaaid in de Bib tight maar is de broek om de pad heengenaaid. Hierdoor verschuift deze niet bij aanraking met het zadel.

Het gebruikte materiaal zorgt voor comfort en hygiëne. Het X-Bionic® sphere system is toegepast waar nodig en dit zorgt ervoor dat het lichaam een optimale temperatuur behoudt waardoor prestaties hoger worden.