Deel dit artikel:

Gezocht: sympathieke wielerclub

Productiehuis Endemol is voor een nieuw televisieprogramma op zoek naar een paar sympathieke wielerclubs. Die zullen gedurende een aantal maanden onder begeleiding van een paar bekende wielergoden getraind, gecoacht en opgevolgd worden.

Aan het einde van de rit wacht hen een ultieme uitdaging. Tussendoor en aan de eindstreep vallen er mooie prijzen/beloningen in de wacht te slepen.

Er wordt gezocht naar wielerclubs waar zowel twintigers als 50-plussers zij aan zij rijden, waar amateurs zich graag uit de wind laten zetten door hun iets omvangrijkere kompanen, en waar bij voorkeur ook nu en dan één of meerdere vrouwen hun mannetje weten te staan. Kortom een klein, bont peloton.

Hoe stel je jouw club kandidaat? Stuur een mail naar wielerclub_op_tv@live.nl waarin je kort de harde kern van jouw club voorstelt én vertelt waarom jullie de sympathieke ploeg zijn die gedurende enkele maanden moet worden gevolgd. Voeg liefst ook een foto toe en laat wat contactgegevens achter (contactpersoon, telefoonnummer, site,…).