Deel dit artikel:

GEZOCHT: sportieve fietser (m/v) voor tv-programma

Ben jij tussen 18 en 40 jaar en heb je een sportief doel voor ogen? Schrijf je in en misschien doe jij wel mee in een nieuw format op een sportzender!

FremantleMedia België plaatste onderstaand zoekertje online en zoekt blijkbaar naar vrouwen en mannen met een sportief doel voor ogen. Zij zullen worden gecoacht om hun doel te bereiken. Daarover wordt dan een nieuwe tv-reeks gemaakt. Origineel bericht:

GEZOCHT: Sportievelingen (in wording) van alle leeftijden en formaten die met een doel voor ogen zich onder handen laten nemen door de personal coach met de meest stralende lach. In dit format zal Mulamba (zie foto) jou persoonlijk assisteren bij het (beginnen) sporten op een gezonde manier.

Voor wie?

Ben je net terug van zwanger geweest? Wil je op een gezonde manier van je blessure herstellen en toch sporten? Ga je trouwen en wil je die extra kilootjes kwijt?

Dan zoeken we jou! (en nog enkele andere toffe sportievelingen)

Gedurende enkele dagen ga jij met de charmante Mulamba ontdekken hoe je op een gezonde manier (terug) fit wordt, met een op jouw maat aangepast schema. Wat heb je nog te verliezen?

Mail naar manon.duerinck@fremantlemedia.com met een beknopte maar straffe beschrijving van het doel dat jij voor ogen hebt!