Deel dit artikel:

Geoffroy Lequatre presenteert eigen kledingmerk

Ook profrenners hebben nog meer hobby's dan fietsen alleen. Team Radioshack-renner Geoffroy Lequatre bijvoorbeeld houdt naast het koersen ook nog van design en van mode.


(foto g4 dimension)
En laten dat nou net drie passies zijn die zich ideaal laten combineren: in wielerkleding. Vandaar dat Lequatre een eigen merk lanceert: G4.

Natuurlijk wil G4 niet het zoveelste kledingmerk op de markt zijn. Elk kledingstuk verenigt technologie, een nauwsluitende pasvorm en een op en top modieuze uitstraling in zich. Het resultaat is een collectie met heel wat glitter en glamour en een verfijnde afwerking.

Als ervaringsdeskundige bij uitstek weet Lequatre – in 2008 winnaar van de Tour of Britain – natuurlijk wat een renner wil als het om kleding gaat: onbeperkte bewegingsvrijheid, functionaliteit onder alle weersomstandigheden en hoge duurzaamheid. Doe daar een opvallend uiterlijk bij en je hebt G4.

Pro Silver, Black, Joker en Poker zijn de namen van de verschillende kledinglijnen en ze kunnen online besteld worden op www.g4dimension.com.