Deel dit artikel:

Geen koude handen en voeten meer

Wie deze week al is gaan fietsen, heeft het vast wel gemerkt dat het kwik terug onder het vriespunt is gedoken. Only Hot is een productlijn van warmers die je lichaam warm houden als het buiten koud is.

De warmers van Only Hot zijn eenvoudig in gebruik en worden geactiveerd door contact met de lucht. Goed voor urenlang een aangename en constante warmte, waar je ook bent.

De Only Hot handwarmers (2,5 euro/stuk) zijn ideaal om te gebruiken in handschoenen en broekzakken en garanderen je gedurende 7 uur een aangename warmte, die oploopt tot gemiddeld 57°C.

De teenwarmers (3 euro/stuk) zijn de oplossing voor koude voeten! De warmers zijn dun en afgerond en geschikt voor gebruik waar de zuurstofconcentratie laag is, zoals in schoenen. Ze houden je tenen gedurende 6 uur warm, tot gemiddeld 38°C. Heb je liever warmte verspreid over je voeten? Ga dan voor de voetwarmers (4 euro/stuk), met een warmte van 5 uur lang en gemiddeld 35°C.

Voor de echte koukleumen bieden de bodywarmers (2,5 euro/stuk) de oplossing. Ze garanderen je een warmte van maar liefst 24 uur, die oploopt tot gemiddeld 57°C. De zelfklevende bodywarmer biedt een warmteduur van 12 uur.