Deel dit artikel:

Ga op stage met Silence-Lotto!

Silence-Lotto biedt wielertoeristen de kans om als een echte prof op stage te gaan met enkele renners en de technische staf van het team. De stage gaat door in het Spaanse Mojacar van 21 tem 28 november.


Wielertoeristen krijgen de kans om aan te pikken in dit peletonnetje. (foto belga)
De deelnemende wielertoeristen kunnen gedurende een week leven als een prof. Hun fietsen worden vervoerd met de technische DAF truck, de officiële Skoda wedstrijdwagens volgen en bevoorraden tijdens de ritten en de technische staf van het team is aanwezig voor massages, technische assistentie en de nodige tips en tricks.

Performance voorziet de deelnemers van de nodige koolhydraten en energierijke rijke voeding. ’s Avonds zijn er enkele infosessies gepland met de Silence-Lotto renners en de staf. 

Het Andalusische Mojacar ligt op ongeveer 2200 km van Brussel en op zo’n 90 km van Almeria. De gemiddelde winterse temperatuur bedraagt 17° graden en bovendien geniet Mojacar van een microklimaat.

Het achterland van Mojacar en de daarbij aansluitende streek van Tabernas zijn ideaal voor lange duurtrainingen en bieden zowel mogelijkheden om vlak als heuvelachtig te rijden.

Meer landinwaarts kunnen heuvels tot 500m hoogte beklommen worden. Voor de geoefende fietsers zijn er zelfs mogelijkheden om tot 1200m hoogte te fietsen.