Deel dit artikel:

Flandriennes presenteren naaktkalender

De Triplette-Flandriennes hebben half september een fotoshoot gedaan voor het nieuwe Eén-programma 'De Naaktkalender'. Het resultaat daarvan was te zien in het Centrum Ronde van Vlaanderen.


Er was veel belangstelling voor de presentatie van de naaktkalender. Wie het resultaat wil zien, stemt op 20 oktober best af op Eén. (foto CRVV)
De Naaktkalender is een nieuw Eén-programma waarin tien groepen het tegen elkaar opnemen. Ze poseren in een glamoureuze fotoshoot die sexy, speels en gedurfd is, maar stijlvol en integer blijft.

De ‘Triplettes’ uit Lichtervelde zijn een groep van acht vriendinnen tussen 25 en 25 jaar, die volgend jaar de Mont Ventoux willen beklimmen. Maar ze hebben fietservaring noch -uitrusting. Als de groep De Naaktkalender wint, willen ze er hun reis en fietsen mee bekostigen.

Begin vorige week staken de Triplettes zich tegen de achtergrond van de Vlaamse Ardennen (gedeeltelijk wellicht) in door het CRVV aangeleverde Flandrien-kledij ten behoeve van een pikante fotoshoot in de Vlaamse Ardennen, zo meldt het CRVV.

Het resultaat daarvan – 12 beelden van 70×100 – was te zien in het CRVV. Er werd die namiddag ook gefilmd in functie van de uitzending van de Naaktkalender van 20 oktober, waarin de Triplettes hun troeven op tafel zullen gooien. Saartje Vandendriessche en Ben Roelants presenteren het programma.