Deel dit artikel:

Fietstas en rugzak in één

Als je na een fietstocht op een bepaalde bestemming aankomt en de bagage zit in de fietstassen dan kan dat zomaar niet onbeheerd achtergelaten worden. Daar heeft fietstassenfabrikant Sci'Con met het model TransAlp 2.0 een oplossing voor gevonden.


In enkele seconden kunnen de Sci’Con fietstassen inclusief inhoud tot een meeneembaar backpack omgevormd worden. Op die manier hoeven de lunch, extra kleding, helm, schoenen, etc… niet meer overgeladen worden in een aparte rugzak.

De TransAlp 2.0 heeft een inhoud van 21 liter en is zowel als fietstas en als rugzak zeer stabiel. Door zijn ergonomische vorm, cool flow achtergedeelte en verstelbare schouderbanden is het geheel ook comfortabel op de rug te dragen.

De twee aparte ruime compartimenten zijn heel handig om o.a vuile of natte kleding los van andere goederen op te bergen. Vier van verluchtingsgaten voorziene zijdelingse tasjes bieden extra ruimte om kleinere spullen op te bergen.

De TransAlp fietstassen annex rugzak zijn voorzien van degelijke kwalitatieve ritsen en uit duurzaam PU gecoat nylon vervaardigd. Geleverd inclusief waterdichte regenhoezen.

Afmetingen: 50 x 30 x 14 cm. Gewicht: 1,69 kg. Kleur: zwart. Adviesverkoopprijs: 145 euro. 

Infocontact: Sci’Con Benelux
mail@scicon.be