Deel dit artikel:

Fietskalender met schoon ‘materiaal’

We hebben er weer een jaar op moeten wachten, maar de Cyclepassion-kalender 2013 is uit! Het ideale kerstgeschenk voor de fiets- en vrouwenliefhebber. Bekijk de foto's en stem op je favoriete calender girl!

Bij de nieuwe kalender kwam heel wat Photoshop-werk aan te pas. Niet bij de modellen, maar wel aan het decor. De dames poseren immers met levensgrote fietsonderdelen en -accessoires. Op de achterzijde is er telkens een zwartwit actiebeeld te zien.

De Duitse Kristina Vogel – afgelopen zomer nog goed voor olympisch goud in de teamsprint – siert de cover en neemt ook de maand mei voor haar rekening. Gewezen BMX-wereldkampioene en drievoudig 4X-wereldbekerwinnares Anneke Beerten uit Nederland is te zien in januari en juni.

Maart en december zijn voor de Hongaarse cross countryrijdster Barbara Benkó. De Italiaanse bikester Julia Innerhofer wordt opgevoerd in augustus, terwijl de Oostenrijkse triatlete Irina Kirchler april en november toegewezen kreeg.

De Amerikaanse Sonya Looney (MTB) is te zien in februari en september. Collega Nadine Rieder uit Duitsland staat in juli en oktober op de kalender.