Deel dit artikel:

Fietsen op de Open Bedrijvendag

Aanstaande zondag 4 oktober zetten honderden bedrijven van 10u tot 17u hun deuren open voor het grote publiek op de Open Bedrijvendag. Ook voor de fietsliefhebbers zijn er enkele interessante adresjes.

BIO-RACER

Bio-Racer is gespecialiseerd in het produceren van wielerkleding voor teams. Het bedrijf wil het grote publiek laten kennismaken met de manier waarop sportkleding wordt geproduceerd.

Bio-Racer
Ravenshout Z.5.2.50
3980 Tessenderlo 
013 67 13 67 
www.bioracer.com

FIETSENATELIER MOL VZW

Fietsenatelier Mol vzw gebruikt de fiets als middel om mensen door te laten stromen naar de arbeidsmarkt. Bezoekers kunnen er kennismaken met de inhoudelijke en economische manier van werken. Naast het atelier zijn ook de vormingslokalen en de winkel open. 

Fietsenatelier Mol vzw
Sint-Apollonialaan 190b
2400 Mol 
014 32 14 45 
www.fietsenatelier.be

FIETSPUNT LIER

Fietspunt Lier onderhoudt de fietsenstallingen in de buurt van het station en probeert zo het aantal fietsdiefstallen te verminderen. Verder staat het in voor kleine en dringende herstellingen van gestrande fietsers. Samen met de NMBS wordt er een fietsverhuurdienst aangeboden. 

Fietspunt station Lier
Leopoldplein 32
2500 Lier 
03 488 18 51 
www.werkvormm.be

FIETSPUNT SINT-TRUIDEN

Fiets jij ook naar het werk, de stad, de bakker of je vrienden? Op zoek naar een veilige stalling wanneer je de fiets wil achterlaten en waar je een technisch nazicht kan krijgen? Wil je een fiets huren? Ooit in een moderne riksha gezeten of je fiets een heuse bikewash aangeboden? Neen? Kom dan vlug een kijkje nemen in ons fietspunt Sint-Truiden. Wedden dat je fluitend naar huis fietst? En je kinderen leren er die dag hun eigen fiets te onderhouden!

Fietspunt Sint-Truiden
Stationsstraat 65
3800 Sint-Truiden 
011 69 64 29 
www.vzwbasis.be


Gerelateerde artikels