Deel dit artikel:

Fietsen met profs tijdens Bike Motion

Tijdens de fietsbeurs Bike MOTION in Utrecht vindt op zondag 18 oktober 2015 de Ride with the Pros plaats. Dan kun je samen fietsen met renners als Tom Dumoulin en Robert Gesink en nadien de beurs bezoeken.

Waan je een dag in het leven van een professioneel wielrenner. ’s Ochtends rijd je een toertocht samen met de renners van team Lotto-Jumbo, team Giant-Alpecin en Team Roompot Oranje Peloton. ’s Middags kun je heerlijk ronddwalen in het Village Départ. In hal 8 vind je de teambussen, auto’s, soigneurs, mecaniciens, managers én natuurlijk de wielerprofs!

TOERTOCHT

De toertocht start op het beursterrein en is 85 km lang. Samen met de profwielrenners fiets je de route die in de omgeving van Utrecht is uitgezet. Belangrijke kruispunten worden speciaal voor de toertocht afgezet! Onderweg kan het zo maar zijn dat je ineens stuur aan stuur rijdt met Dumoulin of Gesink!

VILLAGE DÉPART

In het Village Départ waan je je in een van de teambussen, een uniek kijkje achter de schermen! De soigneurs en mecaniciens geven je tips en advies en je kunt de toeter van de tour auto’s eens een keer in het echt horen. En heb je tijdens de toertocht jouw favoriete wielrenner nog niet gesproken, dan is dit je kans!

BEWAAKTE FIETSENSTALLING

We snappen dat je jouw geliefde racefiets en accessoires niet zo maar ergens neerzet. Na de toertocht kun je jouw fiets, schoenen en helm veilig en helemaal gratis stallen in de bewaakte fietsenstalling van Bike MOTION. Je krijgt een paar slippers cadeau zodat je daarna de beurs kunt bezoeken! Kwaremont zorgt voor een lekker biertje op het terras in hal 10 om de dorst te lessen.

PRAKTISCHE INFO

Deelname aan Ride with the Pros inclusief toegang tot de beurs op zondag 18 oktober 2015 kost 30 euro. Meld je direct aan! Op www.rwtp.nl vind je meer informatie en kun je je inschrijven. Wil je je vrienden op de hoogte stellen van dit leuke evenement via Facebook? RSVP en deel het evenement!

Niet meefietsen met de wielerprofs maar wél ronddwalen in het Village Départ? Als bezoeker van Bike MOTION ben je op zondag 18 oktober 2015 natuurlijk van harte welkom in hal 8 om de gehele tourkaravaan van dichtbij te bewonderen!

De Ride with the Pros is een unieke samenwerking tussen de Jaarbeurs en de Vereniging voor Beroepswielrenners, de organisatie van dit bijzondere evenement.