Deel dit artikel:

Fietsen als een prof met de Polar RS800CX

De RS800CX Pro Team Edition is het nieuwste product uit het Polar-gamma. Hiermee brengen de Finnen naar eigen zeggen het meest flexibele trainingsinstrument voor doorgedreven wielerfanaten op de markt.


De Pro Team Edition is een speciale editie van de RS800CX. (foto polar)
De RS800CX Pro Team Edition is een speciale editie van de RS800CX. Deze gelimiteerde versie heeft een zwart design en wordt geleverd inclusief speed en cadence sensor.

Verder heeft dit toestel dezelfde multisport-trainingseigenschappen van de RS800CX en is het compatibel met het volledige gamma W.I.N.D. sensoren.

In combinatie met de optionele G3 GPS sensor registreert de RS800CX Pro Team Edition ook informatie over de positie waar de renner zich bevindt, en stelt hem in staat om na een trainingssessie route-informatie over te zetten naar de pc.
 
De nieuwe Polar is vanaf mei 2009 beschikbaar bij de erkende Polar verkoopspunten en kost 399,90 euro.

De RS800CX Pro Team Edition zal gebruikt worden door de renners van teams zoals Quick Step, Rabobank en Caisse d’Epargne. Op Polarcycling.com kan je live de hartslagen van de gesponsorde renners volgen tijdens de Tour de France. Je kan er ook deelnemen aan de cycling campagne wedstrijd met als hoofdprijs een professionele racefiets.