Deel dit artikel:

Fietsen als een prof met de CS600X

Polar breidt zijn CS600 cyclingsysteem uit met routetracking. Het nieuwe speeltje voor professionele wielrenners en fanaten voor wie enkel het beste goed genoeg is, werd omgedoopt tot CS600X.


Naast informatie over hartslag, snelheid, afstand en hoogte, registreert de CS600X ook informatie over je positionering.(foto polar)
Naast informatie over hartslag, snelheid, afstand en hoogte, registreert de CS600X met de G3 GPS sensor ook informatie over je positionering. Na een trainingssessie kun je alle informatie over de afgelegde weg downloaden naar je PC. De route wordt weergegeven in de ProTrainer 5 software die standaard meegeleverd wordt met de CS600X.

De informatie kan ook eenvoudig overgedragen worden naar andere positionerings software zoals Google Earth. Dankzij een uitgebreid gamma aan mogelijkheden van de ProTrainer 5 software kun je elke training op voorhand plannen en overzetten naar je Polar Cycling Computer, een analyse maken van je trainingsresultaten op basis van verschillende grafieken en je ontwikkeling op lange termijn volgen aan de hand van gedetailleerde rapporten.

De Polar CS600X is compatibel met het volledige gamma Polar W.I.N.D. sensoren, waaronder de CS speed sensor, de CS cadence sensor en de Power Output sensor. Deze sensoren geven je een duidelijk inzicht in je cycling economy en fietstechniek met data over krachtontwikkeling, trapfrequentie, links?]rechts balans en pedalling index. Na een trainingssessie kun je alle informatie over de afgelegde weg downloaden naar je PC. (foto polar)
De CS600X is dan ook een essentieel trainingsinstrument voor competitiebeesten die hun training nauwkeurig willen meten, plannen, opvolgen en analyseren en zo hun competitievoordeel willen vergroten.

Joona Laukka, Cycling Segment Manager voor Polar Electro Oy: “Met de introductie van routetracking bovenop het aantal reeds bestaande functies van het toestel, is de CS600X zonder twijfel het meest allesomvattende planning?] en trainingsinstrument voor elke competitieve wielrenner die ongelimiteerd wil koersen.”

De CS600X kost 379,90 euro en is vanaf februari beschikbaar bij de erkende Polar verkoopspunten. De CS600X wordt standaard geleverd met CS Speed sensor en ProTrainer 5 software. De G3 GPS sensor is beschikbaar als accessoire.

Meer info op www.polarbelgium.be