Deel dit artikel:

Expert Class Cycling Management

Met de Expert Class in Cycling Management biedt de Vrije Universiteit Brussel vanaf januari 2022 de allereerste universitair ondersteunde opleiding wielermanagement. De seminariereeks zal volgend jaar op 16 donderdagen plaatsvinden in Frame21 (Brussels Airport).

Opleiden, bijscholen of herscholen in cycling management? Het kan via de seminariereeks Expert Class in Cycling Management die door de VUB (Faculteit LO en Kinesitherapie) en Sportcareers vanaf januari 2022 zal georganiseerd worden. Docenten en gastsprekers uit het werkveld zullen vanuit verschillende bedrijfseconomische invalshoeken binnen het wielrennen 16 donderdagen seminaries geven met als doel de wielrenindustrie in de Lage Landen verder te professionaliseren. Onderwerpen zoals de evolutie van het wielrennen, management, economie, marketing, ondernemerschap en projectmanagement zullen aangehaald worden. Uiteraard komt ook de Brussels Universities Cyclocross aan bod, als exclusieve casestudie.

Locatie waar de seminaries tweewekelijks op donderdag van 14 tot 21u zullen plaatsvinden, is Frame21, in de Corporate Village van Brussels Airport. De seminariereeks start op donderdag 13 januari 2022. Het traject levert na het indienen en met succes verdedigen van een eindwerk het getuigschrift Expert Class in Cycling Management op.

Aansluiten bij deze cursus kan na een succesvol face-to-face intakegesprek. In een eerste stap stuurt u uw motivatiebrief en cv naar tom@sportcareers.be. Het aantal plaatsen is wel beperkt tot 20 deelnemers.

Gerelateerde artikels