Deel dit artikel:

Espresso drinken bij Bianchi

Bianchi heeft in Stockholm zijn eerste 'Café & Cycles' concept store geopend. Je kan er niet alleen genieten van de koersfietsen van het befaamde merk, maar ook van diverse Italiaanse lekkernijen.


Liefhebbers van Bianchi-fietsen en de Italiaanse menukaart zijn in Café & Cycles aan het juiste adres. (foto bianchi)
Café & Cycles moet een ontmoetingsplaats worden voor fietsliefhebbers en fans van Italiaans eten en drinken. De winkel is als het ware een combinatie van een café en een showroom. Zo staan de nieuwe Oltre, Sempre, Camaleonte-modellen, Methanol MTB en een reeks Urban Fixed Gear bikes er uitgestald.

Met de opening van deze concept store wordt een droom van Bianchi-eigenaar Salvatore Grimaldi werkelijkheid. “Deze winkel is een perfecte mix van passie, stijl en design. Via dit soort initiatieven willen we onze producten nog meer bekend maken bij het grote publiek”, aldus Grimaldi.

Het is de bedoeling dat er later ook in andere steden dergelijke concept stores gevestigd worden. “We moeten de reactie van het publiek natuurlijk nog afwachten, maar het doel is om gelijkaardige vestigingen te openen in verschillende landen, te beginnen met Milaan, Tokio, New York en Londen.”

CEO Bob Ippolito verwoordde het als volgt: “Fietsen is een levensstijl, maar dat is eten ook. Daarom is het een win-winsituatie om onze kwalitatief hoogstaande fietsen te combineren met een speciaal Italiaans menu. Onze bezoekers kunnen hiervan genieten in een warme en inspirerende atmosfeer, omgeven met foto’s van zij die de belangrijkste pagina’s uit de geschiedenisboeken van Bianchi hebben geschreven.”