Deel dit artikel:

Energie voor lange ritten

Om tijdens een lange fietstocht van energie te worden voorzien zijn er principieel drie verschillende sportvoedingsproducten nodig. De energiedrank Urban Power Carbo Energizer heeft een all-inn productformule die een constante energievoorziening van start tot finish claimt.


Hiervoor zorgen drie verschillende koolhydraten. Dextrose is een suiker die zeer snel in het bloed wordt opgenomen en zo directe energie levert. Fructose doet er iets langer over maar geeft zijn brandstof op het juiste moment af aan het lichaam. Het finale ingrediënt van de Carbo Energizer is maltodextrine.

Deze complexe koolhydraten worden heel langzaam afgebroken en omgezet in pure energie. Het toevoegen van specifieke vitaminen en mineralen zorgt voor een makkelijke vertering van het product en aanvulling van het mineralenverlies.

Carbo Energizer poeder wordt met water gemengd en goed verdragen door de maag. Ideale energiedrank om voor, tijdens en na de fysieke inspanning te gebruiken. In abrikoossmaak in een verpakking van 500 gram oplospoeder voor 7,40 euro. 

Info en gebruiksadvies: www.performance.be

Gerelateerde artikels